Høstens favorittskjørt

Nå er vi inne i høsten, hvor byberithjelde har de perfekte skjørtene både for jobb og mer pyntet annledninger på byen. Signaturskjørtene er laget i et nydelig materialet av naturlige fibre som heter rayon.

Det unike med materialet er at det er varmeregulerene, slik at selv om det er kroppsnært, puster materialet slik at det kjennes behagelig å bruke. Det er tykt og stødig materialet, som shaper og former kroppen på en unik og flatterende måte. Iverine skjørt som avbildet går over kneet, og passer perfekt både til småsko og støvletter.Pent å style med bluser, blazere og tykk strikk.På nettsiden vil du finne både sandfarvet, burgunder, flaskegrønn og sort.Abselutt et basisplagg som er et “musthave” i garderoben. Skjørtene kan vaskes på 40 % i maskinen, og holder seg like fint etter vask.

Skal du investere i et skjørt i høst, kan vi anbefale disse på det varmeste.